Anu Matak Hariwang, IKN Sanasib Jeung KCIC

0
78
Rita Rossie, Pengiat sosial

Anu matak hariwang,.
IKN sanasib jeung KCIC..

Terus ..
Aspirasi rakyat lewat unras,.
Dihambat ku PPKM anu berjilid2,

Terus,.
Anu baheula anti KKN,.
Ayeuna tibra da aya di zona nyaman,.

Terus,.
Muncul deui arteria2 anyar,.
Sangkan konflik tetap terjaga,.
Anu diusik soal rasa,
Anu dikeleketek soal ghirah tepika akidah..

Cenah ORBA otoriter,.
Cenah orba tukang KKN,.
Cenah kumpulan koruptor,
Naha bet diturutan?

Sigana waspadai ORBA jilid dua teh,
Eta siga pengumuman lamun urang lalajo di bioskop..,
Ngan kalimatna teu lengkap,.
Sakuduna;
Waspadalah,. Pintu orba jilid dua telah dibuka,.
Siga conjuring, sequelna lebih menyeramkan..,
Sanajan horror angger we cicing,
Da rakyat mah ngan saukur jadi panongton!

(Saha sih produser jeung sutradara-na?)

CATATAN RITA ROSSIE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here